Instructiuni de folosire Ostelife Premium Plus

Cum se utilizează crema Ostelife Premium Plus

Instrucțiunile de utilizare Ostelife Premium Plus descriu caracteristicile și regulile importante pentru utilizarea cremei. Deoarece produsul este format din ingrediente naturale, nu provoacă efecte secundare, probleme de sănătate și poate fi utilizat la pacienți de vârste diferite. Dacă nu știți cum să folosiți crema, urmați aceste recomandări importante:

Cum se aplică crema Ostelife Premium Plus pentru artrită
  1. Aplicați un strat subțire de cremă pe zona afectată.
  2. Masați-l până când este complet absorbit (3-4 minute). Dacă totul se face așa cum este indicat în instrucțiuni, apare o senzație de căldură, pielea devine fierbinte, țesutul muscular se relaxează și intensitatea senzațiilor dureroase scade.

Merită să aplicați crema de aproximativ 2-3 ori pe zi. Ultima dată se aplică seara înainte de culcare. Unguentul trebuie aplicat zilnic. Acest lucru se datorează faptului că are un efect cumulativ. O îmbunătățire a stării chiar și cu procese patologice grave la nivelul articulațiilor este observată la 14 zile după începerea aplicării.

Indicații pentru utilizarea Ostelife Premium Plus:

  • Tratamentul durerilor de spate și articulații.
  • Reducerea distrugerii țesuturilor în artroză.
  • Reducerea intensității inflamației în artrită.

Singura contraindicație pentru utilizarea cremei este hipersensibilitatea la componentele care alcătuiesc compoziția sa. În plus, în România, agentul poate fi utilizat pentru prevenirea bolilor aparatului locomotor, în aceste cazuri ar trebui utilizat o dată pe an.